Rock Am Ring 2011: Vorfreude

01/06/2011 § Een reactie plaatsen

Nou goed, met dat dagelijks bloggen slash aftellen richting Rock Am Ring 2011 ging het dus niet als gepland. Iets met druk met andere dingen. Ware het het beste excuus van het jaar, desondanks gaan we toch een poging wagen. Nog 1 dag en dan gaan we rijden. Voor het rijden komt de voorpret. Vorfreude, in het Duits.

Een goed festival begint bij de voorpret. En wat heb ik gelachen in aanloop naar RAR10, vorig jaar. Het was niet het eerste festival dat ik zou gaan bezoeken, maar wel de eerste waarbij ik op een camping zou staan. En als je op een camping staat, is een tent wel handig. Dus wij voirg jaar een tent kopen…

En dat ging allemaal prima. In Noord zit en hele goede toko die allerlei shit verkoopt, ook tenten. Of tents. Het is maar waar je opleiding woont. Enfin, wij een tent kopen. Matje d’r bij om op te slapen, lampje op batterijen voor de donkere nachent, alles komt goed.

Wij rijden. Lachen onderweg ook. Scheten laten, foto’s maken, grapjes maken over de oorlog (je bent toch in Duitsland), je kent het wel. Eenmaal in de buurt van de Nurburgring hadden we toch een probleem. Alle officiele campings vol. Kon je met je officiele kaartje zwaaien wat je wou, maar nul op je rekest. De parkeerwachter werkte vroeger voor de SS, dat kan niet anders. NEIN! Dus wij naar een onofficiele camping.

Het zag er redelijk officieel uit, voor een onofficiële camping, met hun Dixies en alles. Maar goed, hoe officieel het er ook uit zag, zonder tentstokken ben je nergens als je een tent wilt opzetten. Goddank voor die drie gasten uit Medemblik. Dus wij bij hun in de tent crashen. En het hele weekend bier zuipen drinken. Lars, Ruben, Erik, thanks! Tot op de dag van vandaag.

THE END. (je verwacht het niet hè!)

Plaats een reactie

Wat is dit?

Je leest nu Rock Am Ring 2011: Vorfreude voor KWNRD.

Meta