Rock Am Ring 2011, deel 1

16/06/2011 § 1 reactie

Het is alweer even geleden, maar u heeft nog een festivalverslagje tegoed van uw aller KWNRD. Komt -ie dan he…

Woensdag 1 juni 2011 was het dan eindelijk zover. Na een jaar uitkijken naar, konden we eindelijk vertrekken naar. Rock! Am! Ring! 2011! na de nodige voorbereidingen konden we op pad. Alleen nog even RAR 11 op de achterruit plakken, want dat hoort. Hebben die Duitsers ooit bedacht. Want Rock Am Ring is in Duitsland, mocht het u zijn ontgaan.

De heenreis begon goed. Alles paste in de auto, genoeg drinken voor onderweg en de nodige muziek ontbrak niet. TomTom wist de weg uit z’n hoofd, er kon weinig fout gaan. Tot een kilometer of negen voor de Nürburgring. Auto. Stotteren. Geen toeren. Niks omhoog in het heuvelachtige landschap van Eifel. Stil staan, midden in een bos. En het werd al donker…

Wat nu? ANWB bellen. Geen Europa service. Hier heb je een nummer van de ADAC, succes d’r mee. In gebrekkig Duits, gecombineerd met Engels, uitgelegd waar we precies stonden. Duurde even, maar een uur later wist de sleepmeneer ons te vinden. Die heeft allerlei trucs uitgehaald en na een uur of twee konden we weer rijden. Met horten en stoten toch op de camping aangekomen, maar het was te donker. Dan maar een biertje en in de auto pitten. Die tent komt morgen wel.

En zo geschiedde. Na een nacht van heel weinig slaap in alle zonnige vroegte de tent opgezet. Dit jaar hadden we WEL tentstokken dus het ging al een stuk beter dan vorig jaar. Na niet al te lange tijd stond -ie strak in z’n haringen. Knappe (eventuele) storm die ons hier nog weg krijgt!

Na de overwinning van het opzetten van de tent, hebben we ons snel aangepast aan de rest van de camping. Juist, om ca. 07:00 uur, trokken we ons eerste biertje open. Op @LinArt na dan, die nam uiteraard een colaatje. Aangezien het festival pas de volgende dag open ging, hebben we de rest de dag lekker relaxt op de camping gezeten, een hamburgerontbijt genomen in het dorp en oh ja, onze bandjes gehaald!

Wordt vervolgd..

§ Een Reactie op Rock Am Ring 2011, deel 1

  • sebastiaan schreef:

    hahah heerljk verhaal….

    ben zelf dit jaar naar rock im park geweest

    maar rar 13 staat nu op de planning heb er zin in

    gr sebas

Plaats een reactie

Wat is dit?

Je leest nu Rock Am Ring 2011, deel 1 voor KWNRD.

Meta